Slovenec zaigral za slovito ameriško franšizo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Hokejski klubi v severnoameriški ligi NHL so že začeli igrati pripravljalne tekme za sezono 2021/22.
Oglej si celoten članek

Pittsburgh je na uvodni tekmi v svoji PPG Paints Areni klonil proti Columbusu z 0:3, v kadru petkratnih zmagovalcev Stanleyjevega pokala pa je bil tudi slovenski reprezentant Jan Drozg.

Dvaindvajsetletni Mariborčan, ki je v minuli sezoni igral v ligi AHL za razvojno ekipo Pittsburgha Wilkes-Barre/Scranton Penguin, je na današnji tekmi igral slabih deset minut. Za goste je v prvi tretjini zadel Jegor Čimahov, v tretji tretjini pa Adam Boqvist in Emil Bemstrom.

V noči na torek so bili dejavni tudi Kralji iz Los Angelesa. Slovenski as Anže Kopitar ni bil v kadru kalifornijske zasedbe v Glendalu, kjer je domača Arizona zmagala z 2:1. Gostujoča zasedba je povedla z golom Seana Walkerja, za domačo pa sta zadela Loui Eriksson in Dylan Guenther.

ICEHL Zmaji nanizali že tretjo zmago

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.