Slovenia Open brez Schiavonejeve

Foto: Žurnal24 Zmagovalke OP Francije Francesce Schiavone zaradi poškodbe ne bo k nam. (Foto: R
Roža Portoroža 2010 gotovo ne bo Francesca Schiavone, ki je pet dni pred začetkom teniškega turnirja Slovenia Open odpovedala svoj nastop. To je storila zaradi poškodbe levega zapestja.
Oglej si celoten članek

Organizatorje teniškega turnirja Banka Koper Slovenia Open (od 19. do 25. julija) je v torek zvečer presenetila informacija, da je morala zmagovalka odprtega prvenstva Francije, Italijanka Francesca Schiavone, odpovedati udeležbo na portoroškem turnirju zaradi poškodbe levega zapestja. Iz združenja WTA so direktorju turnirja Andreju Bizjaku sporočili, da je nesojena druga nosilka tekmovanja staknila vnetje tetiv levega zapestja. Poškodbo je diagnosticiral igralkin osebni zdravnik, ki je združenju WTA moral predložiti dokumentacijo o poškodbi.

Novico je pozno zvečer potrdila tudi menedžerka Francesce Schiavone, ki je dejala, da se je poškodba pripetila v torek. Vnetje sicer ni hujšega značaja, kljub temu pa se je igralka po zdravnikovem nasvetu odločila počivati približno deset dni. Kljub razočaranju želijo organizatorji turnirja Banka Koper Slovenia Open Francesci Schiavone hitro okrevanje in upajo, da se bo lahko turnirja udeležila prihodnje leto. Izpraznjeno mesto v glavnem žrebu bo zapolnila Rusinja Ksenia Pervak. 18-letna levičarka je lani osvojila mladinski turnir za grand slam v Avstraliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.