Slovenija na stavnicah favorit!

Foto: Saša Despot Milivoje Novaković je proti San Marinu zabil svoj peti zadetek v kvalifikacijah.
Pred zadnjim kolom rednega dela kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki 2010 je ekipa zurnal24.si opravila pregled stavnice bet-at-home.com.
Oglej si celoten članek

Slovenija je na eni izmed popularnejših spletnih stavnic proti San Marinu izraziti favorit, saj je kvota za zmago Slovenije 1,01, medtem ko bi ob senzaciji San Marina vplačnik zaslužil 33-kratni vplačani znesek. Kvota za remi je 12. Če se dotaknemo še za nas zelo pomembne tekme med Poljaki in Slovaki, ugotovimo, da stavničarji v nekoliko boljši položaj postavljajo Slovake (kvota 2,10), medtem ko kvota za Poljsko zmago znaša 3,10. Remi ima kvoto 3,30.

Ob pogledu na stavnico lahko ugotovimo, da je za stavniške sladokusce najbolj privlačen dvoboj ravno med poljsko in slovaško reprezentanco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.