Slovenija ostala še brez Berića

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V taboru slovenske nogometne reprezentance še zdaleč ni vse idilično.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Slovenije je pred obračunoma s Slovaško in Anglijo šokantno ostala brez Kevina Kampla, ki naj bi bil preveč utrujen za igranje v izbrani vrsti (čeprav bo Slovenija z Anglijo denimo igrala šele čez teden dni). A manjkal ne bo le Kampl.

Robert Berić, ki je v dresu Saint-Étienna fantastično začel sezono, bo namreč naslednji preizkušnji v kavilifikacijah za SP 2018 izpustil zaradi poškodbe.

Za vikend začel, toda ...

Berić si je stegensko mišico poškodoval na tekmi z Lillom, konec tedna pa je na derbiju proti Lyonu vseeno začel v prvi enajsterici, toda z zelenice je odšel že po prvem polčasu. 

Berić je prišel na zbor reprezentance na Brdu pri Kranju, a po natančnejših pregledih je postalo jasno, da za tekmi proti Slovakom in Angležem ne bo dovolj dobro pripravljen.

Ali bo Srečko Katanec namesto posavskega napadalca vpoklical novo moč, zaenkrat še ni znano. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.