Slovenija s Srbijo v boj za žensko EP?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska košarkarska zveza razmišlja o pobudi srbskega košarkarskega vodstva.
Oglej si celoten članek

Košarkarska zveza Slovenije je prejela dopis Košarkarske zveze Srbije, s katerim je slednja povabila slovensko zvezo k sodelovanju pri skupni kandidaturi za organizacijo evropskega prvenstva za članice 2019.

"Košarkarska zveza Slovenije podpira vsako iniciativo in projekt, ki dviguje popularnost ter omogoča promocijo ženske košarke, zato bo dopis konkretno preučila in se preko svojih organov odločila o nadaljnjih korakih za organizacijo ženskega Eurobasketa," je sporočila KZS.

Košarkarska zveza Slovenije razmišlja tudi, da bi naslednje poletje organizirala evropsko prvenstvo za igralce do 20 let.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.