Slovenija že na Eurobasketu!

Foto: Twitter/KZS
Foto: Twitter/KZS
Po porazu Avstrije so slovenski košarkarji tudi matematično uvrščeni na EP 2022.
Oglej si celoten članek

Z zmago Ukrajine proti Avstriji s 70:67 (16:14, 29:30, 50:45) v zadnji tekmi drugega cikla kvalifikacij za EP 2022 so si slovenski košarkarji tudi matematično zagotovili uvrstitev na prvenstvo, ki bo čez slabi dve leti v Nemčiji, Italiji, Gruziji in na Češkem.

Slovenija je v ljubljanskem mehurčku premagala Ukrajino (84:73) ter Avstrijo (77:64) in ima dve tekmi pred koncem kvalifikacij tri zmage.

V skupini F zaseda prvo mesto, druga je Ukrajina z razmerjem 2:2 v zmagah, Madžarska, ki v Ljubljani ni nastopila zaradi več okužb z novim koronavirusom v ekipi, je pri 1:1, Avstrija pa je izgubila vse štiri tekme.

Na EP se bodo uvrstile prve tri ekipe iz skupine, med njimi pa bo zagotovo Slovenija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:46 30. November 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.