Slovenka huje poškodovana

Foto: RZS/Twitter
Foto: RZS/Twitter
Selektor slovenske ženske reprezentance je bil primoran vpoklicati zamenjavo.
Oglej si celoten članek

Slovenska rokometna reprezentančna vratarka Branka Zec bo z igrišč odsotna dlje časa. Pregled z magnetno resonanco je pokazal, da je 34-letnica na sobotni kvalifikacijski tekmi za nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu v Španiji tekmi z Islandijo utrpela hujšo poškodbo levega kolena, saj si je strgala prednjo križno vez.

Z novim selektorjem Slovenke z eno nogo že na Svetovnem prvenstvu

Kot so sporočili z Rokometne zveze Slovenije, Zečevo v četrtek v Nemčiji, kjer sicer igra, čaka zdravniški pregled, po katerem bo znan potek rehabilitacije.

Na Islandiji bodo to sredo Slovenke na povratni tekmi branile deset zadetkov prednosti (24:14) s prvega medsebojnega obračuna na Kodeljevem. Po prejetju diagnoze je selektor Dragan Adžić med potnice na sever Evrope uvrstil Majo Vojnovič, ki je na prvi tekmi ostala izven kadra igralk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.