Kaja Juvan nadaljuje z uspešnimi igrami na bogatem turnirju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kaja Juvan suvereno v drugi krog Dohe.
Oglej si celoten članek

Potem ko je uspešno preskočila dva kroga kvalifikacij, je bila 21-letna slovenska teniška igralka Kaja Juvan uspešna tudi v prvem krogu glavnega turnirja WTA v Katarju z nagradnim skladom 2,3 milijona dolarjev. Po uri in 20 minutah igre je premagala Švicarko Stefanie Voegele s 6:4 in 6:2.

Ljubljančanka, ki se bo s temi tremi zmagami v Dohi na novi razpredelnici močno približala svoji najboljši uvrstitvi na lestvici WTA, 86. mestu, se bo v drugem krogu pomerila z deveto nosilko in 14. igralko na svetu, Američanko Jessico Pegula.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.