Slovenka po hudi poškodbi spet v samem vrhu

Foto: Epa
Foto: Epa
Anja Štangar je v estonski prestolnici pokorila vso konkurenco.
Oglej si celoten članek

Judoistka Anja Štangar je na tekmi svetovnega pokala v Tallinnu v kategoriji do 52 kg stopila na najvišjo stopničko in potrdila dokončno vrnitev med najboljše, potem ko je skoraj celo leto tekmovanj izpustila zaradi poškodbe kolena.

Štangarjeva je bila v uvodnem krogu prosta, potem pa predčasno premagala Španko Lauro Bajo, v četrtfinalu Belorusinjo Alesjo Mlečko, v polfinalu Nemko Nathalie Rouviere in v finalu še Finko Pihlo Salonen.

Slovenski uspeh sta z bronoma dopolnila Matjaž Trbovc in Martin Hojak. Že po prvem nastopu pa so blazine zapustili David Štarkel (do 60 kg), Aljaž Gostenčnik, Janez Vidmar (oba do 81 kg) in Rok Pogorevc (do 100 kg).

Žalovanje ZDA pretresla smrt mladega šampiona

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.