Slovenka ugnala olimpijsko podprvakinjo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenska judoistka je na olimpijskih igrala debitirala z zmago.
Oglej si celoten članek

Kaja Kajzer je v svojem krstnem olimpijskem nastopu v Tokiu premagala 30-letno mongolsko tekmico Sumiyo Dorjsuren. Enaindvajsetletna Ljubljančanka je odločilno potezo v uvodnem krogu kategorije do 57 kg naredila v osmi sekundi, ko ji je uspel met za vazari, prednost pa je zadržala vse do konca borbe.

Kajzerjevo po današnji zmagi nad olimpijsko podprvakinjo iz Ria de Janeira 2016 in svetovno prvakinjo iz Budimpešte 2017 v naslednjem krogu čaka 12 let starejša Chen-Ling Lien iz Tajvana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.