Slovenka v nekaj urah do dveh zmag

Foto: Profimedia Tamara Zidanšek
Uspešen dan za 72. igralko sveta.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Tamara Zidanšek je bila na turnirju WTA v Pragi z nagradnim skladom 163.000 evrov v prvem krogu uspešna tudi med dvojicami. V navezi z Nizozemko Arantxo Rus je igrala proti Avstralkama Ellen Perez in Storm Sanders ter zmagala s 6:3, 6:2.

Zidanškova je imela danes sicer dvojni spored, saj je dopoldne najprej dokončala v torek pri izidu 1:1 v nizih prekinjen dvoboj prvega kroga med posameznicami. Bila je uspešna in je po uri in 50 minutah s 6:3, 3:6 in 6:0 premagala 54. igralko sveta, Čehinjo Katerino Siniakovo.

Slovenko v drugem krogu čaka Kanadčanka Eugenie Bouchard, 330. igralka sveta, ki je v prvem krogu izločila osmopostavljeno Rusinjo Veroniko Kudermetovo.

V drugem krogu med dvojicami Zidanškovo in Rusova čaka dvoboj z Belgijko Yanino Vickmayer in Nizozemko Rosalie van der Hoek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.