Slovenke klonile pred Hrvaticami

Foto: Žurnal24 Begušove izbranke so turnir začele s porazom.
Slovenska ženska rokometna reprezentanca je turnir za pokal Croatia začela s porazom. Na uvodni tekmi v Samoboru so bile od naše izbrane vrste Hrvatice boljše kar s 36:27 (17:11).
Oglej si celoten članek

Pri izbrankah Roberta Beguša se je z devetimi goli najbolj izkazala Manuela Hrnjič. Med strelke so se vpisale še Jelena Kikanovič (4), Nina Jeriček, Urša Oven, Neli Irman (vse po 3), Maja Šon (2), Ana Gros, Katja Čerenjak in Lina Krhlikar (vse po 1). Pri Hrvaticah sta s po devetimi zadetki prednjačili Anita Gaće in Kristina Franić. Slovenke se bodo v soboto ob 18.30 pomerile z Makedonijo, v nedeljo ob 18.00 uri pa jih čaka še dvoboj s Češko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.