Slovenke najprej s Švedinjami

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik je bila uspešna tudi v drugem kolu kvalifikacij.
Slovenske teniške igralke, ki bodo nastopile na pokalu Fed, so dobile tekmice. Najprej se bodo pomerile s Švedinjami, igrale pa bodo še z Belorusijo in Gruzijo. Cilj je obstanek v prvi evroafriški skupini.
Oglej si celoten članek

Slovenska ženska teniška reprezentanca se bo v sklopu prve evroafriške skupine pokala Fed pomerila z Belorusijo, Švedsko in Gruzijo, je bilo odločeno na žrebu v Budimpešti. V sredo bo na sporedu prvi dvoboj, mlade slovenske igralke pa se bodo pomerile s Švedinjami. Slovenska reprezentanca bo nastopila brez najboljše igralke Katarine Srebotnik, cilj Andreje Klepač, Maše Zec Peškirič, Polone Hercog in Diane Nakič pa je obstanek v prvi evroafriški skupini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.