Slovenke namesto tekme trenirale

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Slovenska ženska rokometna reprezentanca, ki jo decembra čaka nastop na evropskem prvenstvu na Švedskem, ta teden začenja priprave na veliko tekmovanje.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz Rokometne zveze Slovenije, so domače rokometašice v Naklem gostile reprezentanco Črne gore in opravile skupen trening.

Namesto običajne pripravljalne tekme pa sta se selektorja Uroš Bregar in Dragan Adžić odločila za trening, ki mu je sledil še krajši preizkus na dva gola, pri katerem niso beležili izida.

Slovenska reprezentanca se zdaj vrača v Zreče, kjer bo nadaljevala priprave na svoje peto veliko tekmovanje stare celine, na katerem se bo pomerila s Srbijo, Španijo in Švedsko.

Ta konec tedna bo Slovenija odigrala še dve pripravljalni tekmi proti Švici, obe pa bosta zaprti za javnost.

Seznam reprezentance Slovenije:

Vratarke: Miša Marinček, Amra Pandžić, Sergeja Stefanišin (vse Krim Mercator)

Krilne igralke: Neli Irman (Budućnost), Polona Barič (Krim Mercator), Tamara Mavsar (Vardar Skopje)

Zunanje igralke: Teja Ferfolja (Rotweiss Thun), Ana Gros (Metz), Nina Jeriček (Krim Mercator), Lea Krajnc (Zagnos), Barbara Lazović (Vardar Skopje), Ana Petrinja (Göpppingen), Janja Rebolj, Tjaša Stanko (obe Zagorje), Maja Užmah Šon (Celles sur Belle), Nina Zulič (Mlinotest Ajdovščina)

Krožne napadalke: Katja Čerenjak (Zelene doline Žalec), Lina Krhlikar (Göpppingen), Valentina Panger (Zagorje).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.