Slovenke obtičale v polfinalu

Foto: OZS
Foto: OZS
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se poslavlja od evropske lige.
Oglej si celoten članek

V dveh polfinalnih obračunih evropske lige je bila od Slovenije boljša Slovaška, potem ko se je prva tekma v Ljubljani končala z izidom 2:3, so v drugi Slovakinje zmagale s 3:1 (18, -22, 13, 15).

Izbranke Bruna Najdiča v polfinalu niso ponovile iger iz predtekmovalne skupine, v kateri so v šestih tekmah izgubile le en niz. Hude težave so imele predvsem s sprejemom, tudi napad ni bil tak, kot bi si želel Najdič. Napak je bilo veliko, Slovakinje, ki so dosegle kar 15 asov, pa so znale izkoristiti še prednost v višini in so povsem zasluženo zmagale.

Slovaška se bo v finalu najbrž merila z Azerbajdžanom, ki obe polfinalni tekmi proti Grčiji igra pred domačimi gledalci, v prvi je zmagal s 3:1, druga pa je na sporedu danes zvečer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.