Slovenke prve v svoji skupini

Foto: Profimedia Alex Galič
Slovenske igralke prijetno presenetile.
Oglej si celoten članek

Slovenske namiznoteniške igralke so lahko s svojimi dosežki na svetovnem prvenstvu v Halmstadu zelo zadovoljne. Po gladki zmagi 3:0 nad Argentino so v svoji predtekmovalni skupini s štirimi zmagami in porazom zasedle prvo mesto in si zagotovile neposredno napredovanje v četrtfinale druge kakovostne skupine.

V nadaljevanju se bodo merile za razvrstitev od 25. do 32. mesta, kar je več, kot so pred začetkom pričakovale. Cilj selektorke Vesne Ojsteršek je bil obstanek v drugi kakovostni skupini, zdaj pa se bodo borile celo za napredovanje v prvo.

Proti Argentinkam je imela še največ dela prva slovenska igralka Alex Galič, ki je potrebovala nekaj časa, da je ujela ritem, svoj dvoboj je dobila s 3:2. Katarina Stražar in Aleksandra Vovk sta zmagali bolj gladko, predvsem slednja na prvenstvu preseneča z odličnimi predstavami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.