Slovenke prvi dan uspešne

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska ženska teniška reprezentanca je zanesljivo zabeležila prvo zmago na tekmovanju za pokal Fed v drugi evroafriški skupini v Tallinnu. V uvodnem nastopu je s 3:0 premagala Luksemburg.
Oglej si celoten članek

Prvo točko za Slovenijo, ki sodi med glavne kandidate za eno od dveh mest, ki vodita v višji rang tekmovanja, je dosegla Tadeja Majerič, ki je premagala Eleonora Molinaro s 6:3, 6:1, drugo pa je zabeležila Polona Hercog po še bolj prepričljivi zmagi proti Sharon Pesch (6:1, 6:0). V igri dvojic pa sta Slovenijo zastopali mlada Manca Pislak in Mejeričeva, ki sta zmagali s 6:1 in 6:2.

"Pri Tadeji se je poznalo, da je v zadnjih mesecih zelo malo nastopala, tako da je imela na začetku malce treme, a ko je ta popustila, je suvereno končala delo. Polona ni pustila nobenih dvomov. Bila je boljša v vseh elementih igre in ekspresno izpolnila cilj, tudi Manca in Tadeja v dvojicah sta se dobro ujeli in bili nadvse prepričljivi," je povedal kapetan Andrej Kraševec.

Naslednji tekmec Slovenije bo zmagovalec drugega dvoboja v skupini med Finsko in Irsko. "Smo toliko močni, da o tekmecu ne razmišljamo. Kdor koli bo, se bomo nanj dobro pripravili in ga premagali."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.