Slovenke za konec podrle državni rekord

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski plavalci so končali nastope na evropskem prvenstvu v Budimpešti.
Oglej si celoten članek

Za slovo od madžarske prestolnice so Janja Šegel, Tjaša Vozel, Katja Fain in Neža Klančar s 4:09,78 dosegle nov slovenski rekord na 4 x 100 m mešano in imele 18. čas.

Prejšnje rekorderke - Anja Čarman, Nina Sovinek, Sofija Djelić in Nina Drolc, so leta 2009 na sredozemskih igrah v Pescari dosegle le devet stotink sekunde slabši čas.

Glede na osebne rekorde Slovenk je bil brez težav dosegljiv še precej boljši izid, a svoje je očitno po dolgem prvenstvu naredila tudi utrujenost, za nameček se Tjaša Vozel na prvenstvu ni predstavila v vrhunski formi, Katja Fain pa je 100 m delfin odplavala takorekoč neposredno po nastopu na 400 m prosto. Na 400 m prosto je bila Fainova 28., mlada Ravenčanka Daša Tušek pa 32.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.