Slovenki neuspešni v kvalifikacijah

Foto: Nebojša Tejić/STA
Foto: Nebojša Tejić/STA
Slovenski skakalki ob palici Tini Šutej se ni uspelo prebiti preko kvalifikacij, prav tako pa je brez finala ostala Živa Dvoršak, ki je nastopala v kvalifikacijah z malokalibrsko puško v treh položajih.
Oglej si celoten članek

Skakalka Tina Šutej je v kvalifikacijah v disciplini skok ob palici takoj premagala višino 410cm in nato še 425cm. Zataknilo pa se je na višini 440cm, kjer je bila slovenska predstavnica neuspešna, saj je trikrat podrla letvico.

Poslovila se je s 36. mestom

Foto: Stanko Gruden/STA živa dvoršak london 2012 streljanje Živa Dvoršak je v streljanju z malokalibrsko puško v treh položajih zasedla končno 36. mesto. Skupno je zadela 574 krogov, za finale pa ji je zmanjkalo pičlih devet krogov. Živa je tako zaključila z nastopi v Londonu. Slovenska strelka je na svoji uvodni tekmi na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Londonu z zračno puško zasedla enajsto mesto.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.