Slovenki pripadel najbolj prestižni turnir

Foto: Profimedias Kaja Juvan Foto: Profimedia Kaja Juvan Foto: Profimedia Kaja Juvan Foto: Profimedia Kaja Juvan Foto: Profimedia Kaja Juvan Foto: Profimedia Kaja Juvan Foto: Profimedia Kaja Juvan
Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je prišla do velikega uspeha.
Oglej si celoten članek

Šestnajstletna slovenska teniška igralka Kaja Juvan je zmagovalka najbolj prestižnega mladinskega turnirja na svetu Orange Bowla na Floridi. V finalu je premagala prvo mladinko sveta Rusinjo Anastazijo Potapovo s 6:1, 6:4. Ljubljančanka je hkrati nastopila tudi v finalu dvojic, kjer pa je bila poražena.

Juvanova, ki se je z naslovom povzpela med prvo deseterico mladink na svetu, je četrta slovenska igralka s posamičnim naslovom Orange Bowl. Leta 1973 je zmagala Mima Jaušovec, Barbara Mulej je bila najboljša 1992, Tina Pisnik 1997, med dvojicami pa je 2015 slavila tudi Tamara Zidanšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:42 12. December 2016.

    Na prvi strani piše, da je 14-letna, v članku pa se postara za dve leti. A je res tako težko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.