Slovenska kolonija ostala brez sponzorja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Spremembe pri ekipi, kjer si kruh služi kar osem Slovencev.
Oglej si celoten članek

Kolesarsko moštvo Bahrain-McLaren, kjer si kruh služi pet slovenskih kolesarjev in številni člani strokovnega štaba, je v izjavi za javnost sporočilo, da McLaren od naslednje sezone ne bo več glavni sponzor ekipe.

Britanski proizvajalec športnih avtomobilov se tako po vsega eni sezoni poslavlja od kolesarskega moštva, za katerega dirkajo Matej Mohorič, Jan Tratnik, Luka Pibernik, Domen Novak in Grega Bole.

Britansko podjetje je ekipi sporočilo, da se bodo v prihodnje tudi zaradi negotovosti ob pandemiji novega koronavirusa v celoti posvetili dirkaškemu športu, še posebej razvoju moštva v formuli ena.

Zmanjkuje časa Rogličev padec pred Tourom odprl številna vprašanja

Del strokovnega dela ekipe Bahrain-McLarna so med drugimi tudi eden od šefov moštva Milan Eržen, športni direktor Gorazd Štangelj ter zdravnik Marjan Koršič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.