Slovenska odbojkarica domov zaradi marihuane

Foto: www.odbojka.si
Foto: www.odbojka.si
Vodstvo slovenske odprave na SI v Mersinu je suspendiralo odbojkarico slovenske reprezentance Saro Hutinski.
Oglej si celoten članek

Odbojkarico Saro Hutinski je slovenska delegacija izločila iz ekipe, saj je priznala, da je pred odhodom v Turčijo uživala marihuano.

Za odbojkarico ekipe Nova KBM Branik iz Maribora so igre končane, igralka pa bo zapustila sredozemsko vas v Mersinu ter se vrnila v domovino takoj, ko ji bo vodstvo reprezentance uredilo letalsko vozovnico.

"Ko smo to izvedeli, smo se preprostro odzvali na edini pravilen način in jo izključili iz reprezentance. Tudi odbojkarska reprezentanca jo je po tem priznanju črtala s svojega seznama. Na vodstvu ekipe v Mersinu je, da ji čim prej zagotovimo letalsko vozovnico za vrnitev v domovino," je v zvezi s tem dejal vodja slovenske ekipe na sredozemskih igrah Iztok Čop.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 03:37 26. Junij 2013.

    15 ng/ml po domače povedano da je to možno merit kot doping tja do 30 dni, odvisno od posameznika. Po …

  • 07:25 25. Junij 2013.

    sam res. dejte sliko dol budale. it's a faking joint! iztok čop....sm že mislu da se te bomo znebil v …

  • 00:55 25. Junij 2013.

    Tole pa komentirajo sami travarji,oops,prežvekovalci,goveda etc.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.