Slovenska šampionka s prvenstva v bolnišnico

Foto: EPA tina trstenjak judo
Olimpijska prvakinja iz Ria ima zdravstvene težave.
Oglej si celoten članek

Slovenska judoistka Tina Trstenjak, ki je v četrtek na svetovnem prvenstvu v Budimpešti osvojila srebrno kolajno v kategoriji do 63 kilogramov, je zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja že zapustila madžarsko prestolnico in se odpravila na zdravstvene preglede v Slovenijo.

SP Trstenjakova srebrna v Budimpešti

Trstenjakova je novinarju Slovenskih novic davi zaupala, da se je vnetje noge v Budimpešti močno poslabšalo, da zjutraj niti ni mogla stati na nogah, zato jo je pregledal zdravnik izraelske reprezentance in svetoval takojšnje preglede v bolnišnici.

Trener Trstenjakove, Marjan Fabjan, ki je šele po tekmovanju opozoril na poškodbo, je v četrtek menil, da gre za ugriz žuželke, ali pa morebitno infekcijo rane na nohtu.

Predobri Fabjan: Tekmeci se nas izogibajo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.