Slovenska smučarka operirana v Nemčiji

Foto: Epa
Foto: Epa
Po koncu sezone na operacijo.
Oglej si celoten članek

Slovenska alpska smučarka Meta Hrovat je tik po koncu sezone svetovnega pokala odšla na operacijo gležnja, ki ji je povzročal težave že dlje časa. Kot so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije, je bil poseg uspešen, priprave na novo sezono bo začela čez mesec dni.

Hrovatova je na zadnji postaji sezone prejšnji teden v Andori odstopila na prvi progi zadnjega slaloma, z odstopom pa se je končala tudi njena druga vožnja veleslaloma, ko je predčasno odnehala zaradi bolečin v gležnju.

Iz Andore je 21-letna smučarka odpotovala v Nemčijo, po torkovih pregledih pa so se zdravniki na kliniki v Osnabrücku odločili za operacijo, ki so jo opravili danes dopoldan. Na srečo vnetja niso zaznali na kosti in so ji nad levim gležnjem izrezali le mehko tkivo. Naslednje tri tedne si bo Hrovatova pri hoji pomagala z berglami, čez dober mesec pa naj bi že pričela s pripravami na novo sezono, so sporočili iz SZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.