Slovenska štafeta brez finalnega nastopa

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenska štafeta na 4 x 200 metrov prosto je v predtekmovanju osvojila 15. mesto in ostala brez nastopa v finalu.
Oglej si celoten članek

Slovenska četverica v postavi Janja Šegel, Anja Klinar, Tjaša Pintar in Tjaša Oder je nastopila v disciplini 4 x 200 metrov prosto in s časom 8:02,22 osvojila 15. mesto. V predtekmovanju so bil se časom 7:47,77 najhitrejše Američanke.

Slovenske so v svoji skupini zasedle zadnje, osmo mesto. Za državnim rekordom so zaostale dve sekundi in pol. V finale, ki bo na sporedu ob treh zjutraj po slovenskem času, so se poleg Američank uvrstile še Kitajke, Rusinje, Avstralke, Madžarke, Kanadčanke, Švedinje in Japonke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.