Slovenski nogometni as pred vrnitvijo v Italijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Miha Zajc naj bi bil pred vrati Genoe.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc bo očitno spet igral na Apeninskem polotoku. Kot je poročal Sky Sport Italia, sta se italijanski prvoligaš Genoa in turški Fenerbahce dogovorila za posodo 26-letnega slovenskega vezista z možnostjo dokončnega odkupa za tri milijone evrov.

Zajc je januarja 2019 iz Empolija odšel k Fenerbahceju za 3,5 milijona evrov. Ob Zajcu naj bi Genoa, ki se je v minuli sezoni za las izognila izpadu v drugo ligo, pripeljala še Ricka Karsdorpa iz Rome, Andreo Ranocchio iz Interja, Milana Badlja iz Lazia in Lennarta Czyborro iz Atalante.

Karsdorp je bil med kandidati tudi za prestop k Atalanti Josipa Iličića, a od tega ne bo nič, saj se je klub iz Bergama, ki je vest tudi uradno potrdil, dogovoril s Cristianom Piccinijem.

Ta je prestal zdravniške preglede in se iz Valencie kot posojen nogometaš seli k Atalanti do konca sezone. Po tem lahko slednja desnega bočnega branilca odkupi za tri milijone evrov. Slednji sicer ni igral od avgusta 2019 zaradi zlomljene pogačice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.