Slovenski debitant s senzacionalnim nastopom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Jan Bombek je bil izvrsten četrti na prologu v Wisli.
Oglej si celoten članek

Na edini letošnji postaji poletne velike nagrade v smučarskih skokih v poljski Wisli prireditelji niso izvedli kvalifikacij za sobotno tekmo, kjer je na startu le 46 tekmovalcev.

So pa danes pripravili prolog, kjer je bil od sedmerice slovenskih skakalcev s četrtim mestom najboljši debitant, mladinec Jan Bombek.

Skočil je 128,5 metra, prehiteli so ga le domačina Kamil Stoch (133,5 metra) in Dawid Kubacki (131) ter Avstrijec Philipp Aschenwald (126,5 m).

Peter Prevc (125,5 m) je bil šesti, Timi Zajc (123,5 m) osmi, Rok Justin (122,5 m) 16., Anže Lanišek (120 m) 20., Žiga Jelar (119 m) 24., drugi debitant Lovro Kos pa je po 115,5 metra zasedel 31. mesto.

Tekma v Wisli se bo v soboto začela ob 17.30, ob isti uri bo nato še ena tekma v nedeljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.