Slovenski jadralki tokrat v ozadju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta v razredu 470 še vedno na visokem petem mestu v skupnem seštevku, v današnjem edinem plovu pa se nista izkazali.
Oglej si celoten članek

Primorki Tina Mrak in Veronika Macarol v petem plovu sta zasedli 19. mesto, kar je doslej njuna najslabša uvrstitev na olimpijski regati na morju pred Rio de Janeirom.

Prireditelji so zaradi šibkega vetra odpovedali šesti plov, bržkone ga bodo izpeljali v soboto, ko je bil v razredu 470 predviden prosti dan.

Po petih plovih vodita Britanki Hannah Mills in Saskia Clark (12 točk), na drugem sta Japonki Ai Kondo Yoshida in Miho Yoshioko, na tretjem Francozinji Camille Lecointre in Helene Defrance (vse po 15 točk), trenutno petouvrščena slovenska posadka pa je zbrala 17 točk, tako kot četrtouvrščeni Američanki Annie Haeger in Briana Provancha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.