Slovenski junak letošnjega Gira je podpisal

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jan Tratnik ostaja pri Bahrainu.
Oglej si celoten članek

Vodstvo kolesarske ekipe Bahrain McLaren je sporočilo, da je podaljšalo pogodbo z devetimi kolesarji, med katerimi je tudi Jan Tratnik, zmagovalec etape na letošnjem Giru.

Poleg njega so sodelovanje podaljšali tudi z Yukiyo Arashirom, Philom Bauhausom, Chun-Kaije Fengom, Heinrich Hausslerjem, Markom Padunom, Hermannom Pernsteiner, Marcelom Siebergom in Stephenom Williamsom.

Ob Tratniku so pri tej ekipi letos od Slovencev kolesarili tudi Matej Mohorič, Domen Novak in Grega Bole. Prva dva imata pogodbo tudi za sezono 2021, usoda Boleta pa je zaenkrat neznana.

"Tratnik je dokazal, da je kvaliteten in vsestranski kolesar," so zapisali pri Bahrain McLarnu, ki se mu je Idrijčan pridružil leta 2019.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.