Slovenski junak z ZOI zbolel, a vseeno do vrhunskega izida

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mastnak kot edini slovenski finalist četrti v Scuolu.
Oglej si celoten članek

Olimpijski podprvak Tim Mastnak je na paralelnem veleslalomu deskarskega svetovnega pokala v švicarskem Scuolu zasedel četrto mesto, kar je njegov najboljši rezultat v letošnji sezoni v tej disciplini. Enaintridesetletni Celjan je bil edini slovenski predstavnik v izločilnih bojih.

Rok Marguč je zasedel 24. mesto, Žan Košir in Gloria Kotnik pa sta po napakah v prvi kvalifikacijski vožnji ostala brez uvrstitve.

Mastnaku, ki je bil zadnji teden bolan, je po zmagi v kvalifikacijah na koncu zmanjkalo moči, v polfinalu je izgubil proti Italijanu Mirku Felicettiju, v malem finalu pa še proti avstrijskemu veteranu Andreasu Prommeggerju.

Prvič v karieri sta zmagala Poljak Oskar Kwiatkowski in Nemka Carolin Langerhorst.

Deskarska karavana se zdaj seli v Bansko, kjer bosta konec tedna dve tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.