Slovenski kapetan po 11 letih zamenjal državo

Foto: Profimedia goran dragić gašper vidmar
Gašper Vidmar bo kariero nadaljeval precej bližje domu.
Oglej si celoten članek

Kapetan slovenske košarkarske reprezentance Gašper Vidmar bo kariero nadaljeval v Benetkah. Kot poroča košarkarski portal Sportando, je 31-letni center, za zdaj še član turškega Banvita, tik pred sklenitvijo pogodbe z ekipo Reyer Venezia, italijanskim prvakom iz sezone 2016/17.

Po poročanju Sportanda se kluba, Banvit in Venezia, dogovarjata o podrobnostih prestopa, ki naj bi ga izpeljali do konca tedna. Turški klub sicer še lani ni želel niti slišati za prodajo Slovenca in je tako zavrnil ponudbo madridskega Reala.

Barbarsko Vidmar "posteriziral" hrvaškega NBA zvezdnika

Vidmar je v Turčiji prebil kar 11 let. Leta 2007 je iz Geoplin Slovana prestopil k Fenerbahčeju, član omenjenega kluba iz Istanbula pa je bil vse do leta 2014, vmes je kot posojen košarkar branil barve Union Olimpije in Bešiktaša. Nato je lsezono prebil v dresu Darušafake, sledila pa sto še tri leta pri Banvitu. Vidmar se lahko pohvali s štirimi naslovi turškega prvaka (2008, 2010, 2011, 2014) in dvema pokalnima lovorikama (2011, 2017). 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.