Slovenski legionar ostal brez kluba

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izkušeni slovenski hokejist bo moral najti nove delodajalce.
Oglej si celoten članek

Slovenski hokejski branilec Luka Vidmar ni več član Bolzana, ki se je po okrevanju Kanadčana Bretta Flemminga Ljubljančanu zahvalil za sodelovanje, poroča Siolov portal Sportal.

Izkušeni Vidmar se je pred dobrim mesecem za začasno sodelovanje dogovoril z moštvom razširjenega avstrijskega prvenstva Bolzanom. Italijani so imeli takrat težave s poškodbo enega ključnih členov obrambe, tako da so vrzel zapolnili s 33-letnim Slovencem. Po dobrem mesecu se kanadski steber obrambe vrača v tekmovalni ritem, s tem pa se končuje tudi Ljubljančanova pot v dresu omenjenega kluba.

Vidmar je za Bolzano odigral 11 tekem in se podpisal pod eno podajo. Kje bo nadaljeval kariero, ni znano. V lanski sezoni se je po dolgem čakanju na klub konec decembra pridružil SŽ Olimpiji ter z njim postal prvak alpske lige in državni prvak.

Večni derbi SŽ Olimpija v Podmežakli ponižala Jeseničane

Uradno je brez kluba tudi standardni član reprezentance Blaž Gregorc, ki se je v začetku decembra razšel s češkim extraligašem Vitkovice. Brez klubskih tekem je že lep čas branilec Sabahudin Kovačević, ki okreva po težji poškodbi, tako da je sezona zanj bolj ali manj izgubljena. Žiga Pavlin se po poškodbi v lanski sezoni ni več zares vrnil v tekmovalni ritem, novembra se je poslovil od Čeških Budejovic, še poroča Sportal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.