Slovenski navijači navdušujejo svet, pred Eifflovim stolpom grmi Zdravljica

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tudi pred Eifflovim stolpom že doni Zdravljica.
Oglej si celoten članek

Slovenski navijači so večinoma že v soboto prispeli v Pariz, kjer bodo danes ob 17.30 slovenski odbojkarji zaigrali za zmago v finalu evropskega prvenstva proti Srbiji. Navijači so se zbrali pred najznamenitejšo ikono Pariza, Eifflovim stolpom, in a capella na vsa grla zapeli Zdravljico, ki je odmevala po Champs de Mars.

Kot je prek Twitterja objavila novinarka MMC Tina Hacler, so se slovenski odbojkarski navdušenci zbrali pod Eifflovim stolpom in tako, kot je bilo to v navadi že v dvorani Stožice, brez glasbene spremljave v osrčju Pariza zapeli slovensko himno.

Naj ta doni tudi danes v dvorani Bercy, so se strinjali v komentarjih na Twitterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.