Slovenski nogomet zavit v črno

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski nogomet je zavit v črno. Bitko z boleznijo je izgubil dr. Vasja Kruh, dolgoletni zdravnik slovenske nogometne izbrane vrste, ki je to delo opravljal kar 15 let. Umrl je star 71 let.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentanca je svoje delo v pripravah na tekmi s Slovaško in Anglijo začela z žalostno novico. Bitko z boleznijo je namreč izgubil dolgoletni zdravnik slovenske reprezentance Vasja Kruh, ki je bil del ekipe pri največjih uspehih Slovenije.

Primorec, vselej pozitivnega duha, je svoje življenje posvetil medicini in nogometu. Nogomet je igral za Gorico, pozneje pa v klubu deloval kot zdravnik. Leta 2000 je postal zdravnik slovenske reprezentance, takrat na pobudo selektorja Srečka Katanca.

Kruh je bil zdravnik slovenske reprezentance 15 let in bil poleg pri vseh največjih uspehih. V zadnjem obdobju je bil tudi član zdravniške komisije pri Nogometni zvezi Slovenije, poroča spletna stran nogomania.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.