Slovenski odbojkarji v polfinalu s Španci

Foto: fotosi.si
Foto: fotosi.si
Evropska odbojkarska zveza (Cev) je danes opravila žreb parov zaključnega turnirja evropske lige, ki bo konec tedna potekal v slovaških Košicah. Slovenija se bo v polfinalu pomerila s Španijo, drugi par pa je Slovaška - Romunija.
Oglej si celoten članek

Finalni turnir bodo s polfinalom v soboto, 16. julija, ob 16. uri začeli Slovenci, zmagovalci skupine A, in Španci, ki so si prvo mesto v skupini B priborili po boju z Nizozemci. V drugem polfinalu se bosta ob 19. uri pomerili domača zasedba Slovaške in Romunija, ki je bila prva v skupini C.

Tekmi za tretje mesto in finale bosta v dvorani Steel Arena - slednja je pred dvema mesecema gostila tudi elitno skupino svetovnega prvenstva v hokeju - v nedeljo, 17. julija, ob 16. oziroma 19. uri.

Pri ženskah, zaključni turni bo v Istanbulu, sta polfinalna para Srbija - Češka in Turčija - Bolgarija.

Spored turnirja v Košicah, polfinale:

Sobota, 16. julij, ob 16.00:
Slovenija - Španija

Ob 19.00:
Slovaška - Romunija

Nedelja, 17. julij ob 16.00:
za 3. mesto
Ob 19.00 finale

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.