Slovenski orel in orlica zaradi poškodb že zaključila s sezono

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenska smučarska skakalca sta zaradi poškodb že končala sezono, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije.
Oglej si celoten članek

Tilen Bartol, ki je v svetovnem pokalu doslej zbral tri točke, je v sredo opravil artroskopijo desnega kolena zaradi motečih bolečin v zunanjem delu, ki jih je čutil po lanski poškodbi.

Kljub negativnim izvidom magnetne resonance, se je pokazala poškodba zunanjega meniskusa, so zapisali pri SZS in dodali, da bo okrevanje trajalo tri mesece.

Foto: Epa Tilen Bartol

Urša Bogataj, ki se je poškodovala konec leta na slovenskem pokalu v Planici, je prav tako imela artroskopijo kolena, naredili so ji rekonstrukcijo sprednje križne vezi in obeh meniskusov. Čaka jo polletna rehabilitacija.

Bogatajeva je sicer v sezoni zbrala 53 točk v svetovnem pokalu in je skupno 14.

Foto: Epa Urša Bogataj Seefeld

Smučarski skoki V Planici poškodba ene najboljših Slovenk

Slaba novica Slovenska skakalka je huje poškodovana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.