Slovenski ragbi koraka naprej

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Slovenska izbrana vrsta v ragbiju je v gosteh premagala Dansko in prišla do druge zmage v skupini 2C.
Oglej si celoten članek

Slovenska reprezentanca v ragbiju je po zanesljivi zmagi na uvodni tekmi novega cikla evropskega pokala narodov v skupini 2C v Šiški proti Srbiji svojo željo po napredovanju v višji rang tekmovanja podkrepila še z zmago v Odenseju. Na drugem obračunu je v gosteh premagala nosilko skupine Dansko s 16:10 (10:7).

Danci, ki - kot je poudaril predsednik ragbijske zveze Slovenije Primož Bohinc - imajo štiri lige za razliko od Slovenije, ki ima štiri klube, so tako na peti medsebojni tekmi proti Sloveniji doživeli še tretji zaporedni poraz.

Slovenci so slavili še v letih 2008 in 2010, medtem ko so igralci s severa Evrope zmagali v letih 2002 in 2003.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.