Slovenski ragbisti z angleško pomočjo do zmage

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska reprezentanca v ragbiju je dosegla pomembno zmago v boju za obstanek v evropskem pokalu nacij skupine 2C. Pred nabito polno tribuno na stadionu ŽAK je premagala Bolgarijo (45:17).
Oglej si celoten članek

Približno 2500 gledalcev – med njimi tudi predsednik države Borut Pahor s svojo znamenito zastavo – so uživali v predstavi Slovenije, kateri so ton igre dali bratje Škofic – Archie, Frankie, George, Jack in Max, doma sicer iz domovine ragbija Anglije, ki so prvič zaigrali v državnem dresu. Max je bil na koncu proglašen tudi za najboljšega igralca tekme proti Bolgariji.

Slovenija je ob premoru vodila z 21:12 in prednost do konca še povišala. S petimi osvojenimi točkami (štiri za zmago ter bonus točka za več kot pet zadetkov) je krog pred koncem na tretjem mestu v skupini ter na dobri poti, da si zagotovi obstanek. Maja jo čaka samo še obračun z zadnjeuvrščeno Avstrijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.