Slovenski reprezentant ima nov klub

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Denis Popović tudi uradno v Zürichu.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaš Denis Popović se iz ruskega Orenburga seli v Zürich. Novico so danes potrdili v švicarskem klubu, s katerim je 29-letni slovenski reprezentančni nogometaš podpisal triletno pogodbo.

Popović je v Sloveniji med drugim igral za Šentjur, Celje in Koper, kasneje pa pol leta v Grčiji in nato na Poljskem za GKS Tychy, Olimpio Grudziadz in Wislo Krakow. Od februarja 2017 je Popovič nato nastopal v dresu Orenburga in na 65 tekmah dosegel 15 golov in 13 podaj. Po letošnji sezoni se mu je pogodba z ruskim prvoligašem iztekla.

Foto: Profimedia Denis Popović

"S Popovićem smo zapolnili vrzel na sredini igrišča. Dobili smo nogometaša, ki je odličen vodja, zanesljiv na žogi in ima odlične podaje," je o slovenskem nogometašu povedal športni vodja FC Züricha Thomas Bickel. V klubu so razkrili tudi, da bo Popović nosil dres s številko šest na hrbtu.

Kakšen projektil! Slovenec z mojstrovino navdušil Ruse

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.