Slovenski reprezentant ima nov klub

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brekalo tudi uradno v Orlandu.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant David Brekalo bo pričakovano profesionalno pot nadaljeval onkraj Atlantika pri Orlandu. Kot je danes na spletni strani potrdil Orlando City, so z dosedanjim članom norveškega Vikinga sklenili pogodbo do leta 2027 z možnostjo podaljšanja še za eno leto.

"Veseli smo, da smo Davida pripeljali v Orlando in da se nam bo pridružil že letos. Njegova inteligenca v obrambi in tehnične sposobnosti bodo okrepili našo zadnjo linijo ter postavile temelje za še večje uspehe v sezoni," je za spletno stran kluba o 25-letnem branilcu dejal direktor Luiz Muzzi.

Brekalo je kariero začel pri ljubljanskem Bravu, pred štirimi sezonami se je preselil na Norveško k Vikingu. Bil je tudi član mladih slovenskih reprezentanc, za člansko pa je doslej zbral 11 nastopov.

Viking je po pisanju spletnega portala Nogomania za slovenskega branilca prejel tri milijone evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.