Slovenski reprezentant k veliki evropski ekipi

Foto: Profimedia nik henigman
Slovenska rokometna kolonija na Madžarskem bo dobila še enega člana.
Oglej si celoten članek

Slovenski rokometni reprezentant Nik Henigman bo v prihodnji sezoni okrepil madžarskega podprvaka Pick Szeged, kjer že igrajo Slovenci Matej Gaber, Staš Skube in Mario Šoštarič. Dvaindvajsetletnik, ki igra na položaju levega zunanjega igralca, je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanje za dve sezoni.

Henigman je v tej sezoni lige NLB zaradi poškodbe odigral le 13 tekem za Riko Ribnico, na katerih je dosegel 70 golov. Ekipa Siniše Markote je trenutno s tekmo več od Celja Pivovarne Laško še vedno na drugem mestu lestvice lige za prvaka, ki ji v prihodnji sezoni znova omogoča napredovanje v evropska tekmovanja, še vedno pa se bori tudi za naslov prvaka.

Dvesto centimetrov visokega rokometaša pred odhodom v Szeged čakajo še kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2019, v katerih se bo Slovenija 9. junija ob 20.00 v Kopru ter štiri dni kasneje ob 18.00 v Veszpremu pomerila proti Madžarom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.