Slovenski reprezentant odhaja v Bundesligo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Novega delodajalca bo dobil tudi reprezentančni napadalec Roman Bezjak.
Oglej si celoten članek

Roman Bezjak bo kmalu postal čan nemškega prvoligaša Darmstadta. Po pisanju hrvaških medijev je posel že sklenjen, Rijeka bo zaslužila tri milijone evrov. Pred letom dni je napadalec sicer brez odškodnine prišel iz bolgarskega Ludogorca.

Darmstadt je že pred nekaj časa poslal ponudbo za Bezjaka, a ta ni zadovoljila vodilne može pri Rijeki. Ti so zdaj prikimali ob izboljšani ponudbi. Sedemindvajsetletni Bezjak je odigral 46 uradnih tekem za hrvaškega prvoligaša, na njih pa je zabil 26 zadetkov. Slovenski reprezentant je bil nazadnje tudi strelec dveh zadetkov na gostovanju pri Hajduku.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.