Slovenski reprezentant pokazal posledice mesarskega štarta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na tekmi finala slovenske futsalske lige je prišlo do neljubega dogodka.
Oglej si celoten članek

Pretekli konec tedna sta se na drugi tekmi finalne serije 1. SFL udarila domača Litija in gostujoči aktualni prvak Dobovec.

Srečanje so po streljanju šestmetrovk dobili Litijani (9:8) in izid v zmagah poravnali na 1:1. Lovoriko bo osvojilo moštvo, ki bo prvo zbralo tri zmage.

Boj za svojo enajsto prvenstveno zvezdico pa bo Litija nadaljevala brez enega glavnih adutov. V prvem polčasu nedavnega srečanja jo je namreč skupil Matej Fideršek.

Poškodoval se je ob štartu reprezentančnega kolega Roka Mordeja. Slednji začuda ni bil sankcioniran za svoje početje.

Uspeh Slovenija se je prebila na EP

Po srečanju so v najtrofejnejšem slovenskem futsalskem klubu s fotografijo ovekovečili Fiderškovo poškodbo in sarkastično pripisali: "Posledica čistega štarta."

Foto: Facebook Matej Fideršek poškodba

"Igralci so se držali navodil. Niso igrali brezglavo. Zmaga pa je za našega Mateja," je po tekmi povedal trener Litije Senudin Džafić.

Tretja tekma finala bo odigrana v torek v Rogaški Slatini, četrta v petek v Litiji, morebitna peta pa prihodnji torek v Rogaški Slatini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.