Slovenski reprezentant prejel dve zlati žogi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kar dve priznanji za elitnega slovenskega odbojkarja.
Oglej si celoten članek

V italijanski serie A v odbojki je bil minuli vikend na sporedu 2. krog tekmovanja, ki je slovenskemu reprezentantu Roku Možiču prinesel ne le zmago v dresu Verone, temveč tudi posebni nagradi za minule dosežke, ki si ju je priboril lansko sezono. Na tekmi proti Trentinu (3:2) je sicer Možič v statistiko vpisal kar 28 točk.

Mladi slovenski sprejemalec je v roke končno prejel dve zlati žogi za dosežke v lanski sezoni 2021/22.

Nagrado Andrej Kuznecov je osvojil za točkovno najboljšega igralca minule sezone italijanskega prvenstva, nato pa še nagrado za odbojkarja z največ uspešnimi napadi, saj je z napadalnimi udarci nanizal kar 404 točke, so sporočili iz Odbojkarske zveze Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.