Slovenski reprezentant se seli v Turčijo

Foto: Akhisarspor/Twitter
Foto: Akhisarspor/Twitter
Slovenski nogometni reprezentant Miral Samardžić je novi branilec turškega prvoligaša Akhisarja Belediyesporja.
Oglej si celoten članek

29-letni Miral Samardžić je nazadnje nastopal na Kitajskem za Henan Jianye, pred tem je igral za kranjski Triglav, Maribor, Šerif Tiraspol in Rijeko

Z novimi delodajalci je gorenjski branilec podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za tri leta, je potrdil Akhisar Belediyespor, trenutno deseta ekipa elitne turške lige.

Za omenjeni klub med drugim igrata nekdanja portugalska članska reprezentanta Custódio Castro in Miguel Lopes, mladi portugalski reprezentant in član angleškega prvoligaša West Hama Ricardo Vaz ter nekdanji kolumbijski reprezentant Hugo Rodallega, ki je prav tako igral v angleški Premier League.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.