Slovenski reprezentant z izjemno predstavo postavil rekord ABA lige

Foto: Koper Primorska/Žiga Mikeli
Foto: Koper Primorska/Žiga Mikeli
Mladi organizator igre Kopra Primorske bi ob novem rekordu lige skorajda zabeležil še trojni dvojček.
Oglej si celoten članek

Občasni slovenski košarkarski reprezentant ter organizator igre Kopra Primorske Žan Mark Šiško je imel neverjeten večer ob domači zmagi nad Zadrom s 83:78

Liga ABA Koper Primorska po novi zmagi ostaja v samem vrhu

Šiška je namreč le en skok ločil od trojnega dvojčka, saj je zabeležil 10 točk, 9 skokov ter kar neverjetnih 19 asistenc!

Mladi slovenski košarkar je tako postavil nov rekord lige ABA, saj je izboljšal dosežek Marka Marinovića, ki je v dresu Radničkega proti MZT Skopju zbral 18 asistenc.

Šiško sicer letos naravnost blesti v ABA ligi, saj je že četrtič končal tekmo z več kot desetimi asistencami. Do sedaj je poleg 19 podaj proti Zadru zbral še 12 asistenc na tekmi proti Budućnost in Krki ter 11 proti ekipi Mornar Bar.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.