Slovenski reprezentant zamenjal sredino

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Med olimpijskimi igrami si je našel novega delodajalca.
Oglej si celoten članek

Košarkarski reprezentant Aleksej Nikolić bo kariero nadaljeval v Španiji. Pogodbo je podpisal s prvoligašem iz Burgosa.

"Šestindvajsetletni Aleksej Nikolić bo v naslednji sezoni zadolžen za vodenje igre Herede San Pablo Burgos. Želimo mu veliko sreče in uspehov v novi sredini," je klub zapisal na svoji spletni strani.

Nikolić, ki trenutno nastopa na olimpijskih igrah, bil pa je tudi član zlate zasedbe iz 2017, je kariero začel v Laškem. V sezoni 2011/12 je postal igralec Sparsa iz Sarajeva in tam ostal štiri leta. Sledila je selitev v Nemčijo k Bambergu, kjer je služboval dve leti, v zadnjih sezonah pa je bil član Partizana, Trevisa in nazadnje Gravelinesa. V minuli sezoni v Franciji je imel povprečje 11,1 točko, 4,6 podaj in 3,4 skoke na tekmo.

NBA Končno potrditev, na katero je upal Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.