Slovenski reprezentant zgodovinski uspeh slavil s plesanjem kola in znanim hitom

Foto: GNK Dinamo Zagreb
Foto: GNK Dinamo Zagreb
Zagrebški Dinamo si je z zmago nad slovaškim spartakom iz Trnave zagotovil igranje v izločilnih bojih Lige Evropa.
Oglej si celoten članek

Dinamo Zagreb je po štirih kolih Lige Evropa pri maksimalnih 12 točkah in si je že zagotovil napredovanje v šestnajstino finala. Klub bo prvič po 40 letih igral v spomladanskem delu evropskih tekmovanj, slavje po zmagi na trnavskim Spartakom (3:1) v Maksimirju je bilo temu primerno.

Evropska liga Verbič načel mrežo Francozov

Nogometaši so si v slačilnici takoj po srečanju dali duška. Med najbolj razposajenimi je bil slovenski reprezentant Petar Stojanović.

Stojanović, odigral je celotno srečanje na desnem boku Dinama, si je privoščil banano in zapel napev skladne Mitra Mirića - "Ne može nam niko ništa". Prevod najbrž ni potreben, vse skupaj, tudi plesanje kola, si lahko ogledate na priloženih posnetkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:28 9. November 2018.

    Ne vem kje je tu kolo....

  • 18:45 9. November 2018.

    Ni Slovenec ampak državljan Slovenije...

  • 13:49 9. November 2018.

    Zelo dvomim, da obstaja Slovenec na IĆ. Pa tudi na SKI ne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.