Slovenski rokometaši ugnali Švicarje

Foto: Žurnal24 gajic_sad_main
Slovenska rokometna reprezentanca je na pripravljalni tekmi pred nastopom na evropskem prvenstvu premagala Švico s 35:29. Bo zmaga rešila kožo Kasimu Kamenici?
Oglej si celoten članek
 

Slovenija

Škof, Vončina, Rezar, Kozlina 1, Miklavčič 7, J. Dobelšek 9, U. Rapotec 4, Ščurek 1, Mlakar 1, Kavaš 2, Špiler 1, Se. Skube 1, Konečnik, Praznik 3, Gajič 3, Nikolič 2.

Slovenski rokometaši so v začetku tega tedna igrali dve prijateljski tekmi s tekmeci iz dežele sira in čokolade, po ponedeljkovi tesni zmagi v Sevnici s 35:34 (18:18) pa so v današnjem praznično obarvanem obračunu – ob 55-letnici rokometnega kluba Rudar Trbovlje – dokaj prepričljivo slavili s šestimi goli prednosti (35:29).

Dve zmagi nepopolne izbrane vrste – najboljši slovenski rokometaši iz tujine niso nastopili, ker tekmi nista v terminu Evropske rokometne zveze (EHF) – bosta hitro utonili v pozabo, zanimivejši pa bo razplet jutrišnjega pogovora med predsednikom Rokometne zveze Slovenije (RZS) Žigo Debeljakom in selektorjem Kasimom Kamenico.

Na sredinem opoldanskem sestanku bo tako dokončno znano, ali bo našo elitno izbrano vrsto na bližnjem evropskem prvenstvu, ki bo od 17. do 27. januarja prihodnje leto na Norveškem, vodil Kamenica ali Miro Požun, ki so ga nekateri že ustoličili na mesto selektorja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.