Slovenski skakalci ostali brez smuči

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski smučarski skakalci, ki se pripravljajo na tekmo celinskega pokala v japonskem Saporu, so ostali brez prvega treninga v deželi vzhajajočega sonca. Zaradi izgubljene prtljage so ostali brez smuči.
Oglej si celoten članek

Slovenski smučarski skakalci so morali izpustiti prvi trening pred tekmami celinskega pokala v smučarskih skokih v japonskem Saporu. Vzrok je za japonske tekme že kar značilen. Na letališču se je namreč izgubila prtljaga, med drugim tudi smuči.

V slovenski ekipi je osem skakalcev. Nastopili bodo Gašper Bartol, Rok Justin, Ernest Prislič, Miran Zupančič, Žiga Mandl, Nejc Dežman, Andraž Pograjc in Matic Kramaršič.

Slovenska reprezentanca je nato vendarle našla svoje smuči, ker pa je morala osmerica skakalcev danes izpustiti uradni trening, bo imela v petek pred poskusno serijo na voljo dodaten skok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.